ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ΚΤΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ
ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Π.Ο.Α.Υ.Σ.), ΕΔΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡ. 4), ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡ’ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
————
Την 5-10-2011 αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο κείμενα συνοδευόμενα και από φωτογραφίες, αγνώστου δράστη κατά τα οποία, δήθεν «ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο ΚΤΕΛ της γραμμής “Θεσσαλονίκη-Αθήνα”. Γυριζόταν πορνοταινία υπό τη μορφή homevideo μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών και του οδηγού»….«Επιβάτες και οδηγός του λεωφορείου της γραμμής “Θεσσαλονίκη – Αθήνα” έπαθαν σοκ!» και άλλα παρόμοια. Εμφανίζεται δηλαδή, δήθεν, λεωφορείο της ΚΤΕΛ Ν. Θεσσαλονίκης Α.Ε. κατά την εκτέλεση του δρομολογίου, πλήρες επιβατών, ως τόπος αισχρής ακολασίας.
Τα εν λόγω κείμενα και δημοσιεύσεις είναι ψευδή και συκοφαντικά και το καταγελούμε με οργή και αγανάκτηση. Με το κείμενο αυτό είναι προφανές ότι ο άγνωστος και ταπεινός συκοφάντης επιχειρεί να πλήξει το κύρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ. Το λόγο δεν τον γνωρίζουμε, οπωσδήποτε όμως έχει βαθύτερα άνομα συμφέροντα και ίσως να υποκρύπτεται και κάποιος αθέμιτος ανταγωνισμός.
Η προσπάθεια του κακοποιού αυτού πέφτει στο κενό, διότι τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ αποτελούν έναν από τους πλέον υγιείς Οργανισμούς της πατρίδος μας και τούτο οφείλεται στη νομιμότητα, τη συνέπεια και την ηθική τάξη που κυριαρχούν σ’ αυτόν. Επιτελούν δε τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο παρά τις σημερινές δραματικές οικονομικές συνθήκες δεν το έχουν περιορίσει αλλά το συντηρούν με σκληρή εργασία των μετόχων, ενώ παράλληλα με οικονομικό κόστος διατηρούν και όλες τις θέσεις εργασίας.
Με την παρούσα αποκρούονται και πάλι τα ως άνω αηδή δημοσιεύματα ως τελείως αναληθή και γραφέντων εν γνώσει της αναληθείας, συκοφαντικά και κακόβουλα, δηλώνουμε δε ότι επιφυλασσόμεθα παντός δικαιώματός μας κατά του ή των συκοφαντών, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε για να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

        ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΦΑΤΣΙΟΣ