ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.Ε.Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(εν όψει του επικείμενου δημοψηφίσματος)
Ο
Οι μέρες που διανύουμε, όπως πλέον έγινε αντιληπτό από όλους μας, είναι ιστορικές και κρίσιμες για το μέλλον των οικογενειών μας και του Κλάδου μας.
Ποτέ μέχρι σήμερα ο Κλάδος μας δε λειτούργησε παρασιτικά, δε θέλησε ηθελημένα να πλήξει την πραγματική οικονομία και προέβαλε τις θέσεις του πάντα δημοκρατικά στην εκάστοτε κυβέρνηση διεκδικώντας το δίκαιό του και μόνο.
Η προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο και η διαρκής προσπάθεια των εργαζομένων μας για ένα καλύτερο μέλλον, κινδυνεύει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, από μια ιδεολογία που λέει ότι πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να λυτρωθούμε.
Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουμε θέση απέναντι στην επικείμενη εθνική καταστροφή και στην προσπάθεια διχασμού του λαού μας, που δεν είναι πλέον απειλή, αλλά παρούσα, με τις πρώτες σκηνές να τις ζούμε καθημερινά και να κάνουν το γύρο του κόσμου.
Σ’ αυτήν τη μάχη που ξεκινάμε υπέρ της λογικής, υπέρ της σωτηρίας της χώρας και κατά του διχασμού και της απομόνωσης του έθνους, βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας και σας καλούμε να δώσετε το δικό σας αγώνα για το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ, δίνοντας το σύνθημα σε όλους τους συναδέλφους σας ότι η Ελλάδα είναι Ευρώπη και τα άθλια μυστικά σχέδια Βαλκανικοποίησης της Χώρας δε θα περάσουν.
Απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή, όπου στο επικείμενο Δημοψήφισμα πρέπει όλοι οι αυτοκινητιστές, ενάντια στην προσπάθεια διχασμού του λαού μας, να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα του ΝΑΙ σε ένα καλύτερο μέλλον, ΝΑΙ στην παραμονή της Χώρας στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο και ΝΑΙ στην αποφυγή μιας πικρής εθνικής ήττας.
          
Για τη Γ.Σ.Ε.Α.Ε.
Ο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ                                ΠΑΝ. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ                  
 
το κείμενο του Δελτίου Τύπου μπορείτε να δείτε και εδώ